Skip to main content
Kleuterscholen als startpunt voor succesvol onderwijs.
Kinderen die naar de kleuterschool gaan, ontwikkelen zich beter omdat ze worden begeleid en gestimuleerd. Op de lagere school doen ze het ook beter en lopen minder kans om een jaar over te doen of vroegtijdig de school te verlaten.
Wat uw steun in 2021 mogelijk heeft gemaakt ! 
In 2021 kregen bijna 5.000 extreem arme kinderen de mogelijkheid om weer naar school te kunnen gaan.  Elk van hen ervaart dit als een unieke kans en weet dat ze dat te danken hebben aan vrijgevige donateurs zoals u.  Elk kind dat in onze Werelddorpen naar school gaat, wordt in internaat opgevangen om hen een veilig onderkomen, drie evenwichtige maaltijden per dag en gezondheidszorg te kunnen geven.
De pandemie heeft 80 jaar aan vooruitgang op het vlak van wereldwijde armoedebestrijding teniet gedaan.
De pandemie heeft miljoenen kinderen van school gehaald. Gezinnen zijn zodanig verarmd dat ze geen andere keuze hebben dan hun kinderen aan het werk te zetten om het gezinsinkomen aan te vullen.
Pasen in onze Werelddorpen
Pasen is een van de hoogtepunten van het jaar voor onze kinderen. Het is een speciale gelegenheid om tegen elk kind te zeggen: «Je bent de speciale inspanning die we in je steken, meer dan waard; je verdient wat je krijgt; je mag dromen van een nieuw leven».
U gaf onze kinderen een onvergetelijk kerstfeest!

Dankzij u beleefden al onze kinderen het mooiste kerstfeest van hun leven. Velen onder hen hadden immers nog nooit de kans gehad om zoals alle andere kinderen Kerstmis te vieren en een kerstpakje onder de boom te vinden.